Aktiviteter

Alle våre aktiviteter må bestilles på forhånd. Pris for aktivitetene finner du her.

Pil og bue

En spennende aktivitet for hele familien. Vi har 68” buer, og dere skyter på blink tilpasset deres nivå (det er gøy for nybegynnere å treffe noe første gang). Vi har også buer for barn (54”), og for venstrehendte.

Tid: 1 time

Aldersgrense 6 år

Skyt på blink

Paintball har aldersgrense 18 år, men barna kan godt komme og skyte på blink. Dere kan konkurrere med hverandre, eller bare skyte for gøy.

Tid: ca. 30 minutter

Aldersgrense 6 år

Kano og kajakk

Gården vår ligger ned mot Tyrifjorden, et perfekt sted å sette ut kano eller kajakk. Dere kan padle langs land, eller rundt øyene i Tyrifjorden og Steinsfjorden. Kanskje dere vil ta med kajakken og padle i mindre vann, som f.eks Øyangen, Damtjern eller Fjorda.

Vi er behjelpelige med transport til Hønefoss viss dere ønsker å padle ned Storelva

Vi har gunstig utleie, også av kart og barnekajakker. For nybegynnere tilbyr vi guidede turer.

Se prisliste for fullstendig informasjon.

Ring oss for et godt tilbud hvis hele familien vil være med!

Bondens fridag

Perfekt for grupper som vil ha en utfordring. Velg dere 3 aktiviteter fra vår rikholdige meny; paintball, bueskyting, øksekasting, mjølkespannkasting, stokkestøt, eller kanskje dere har en annen aktivitet dere vil arrangere hos oss? Grupper som velger dette disponerer også vårt grillområde

Tid: 2-4 timer

5-kamp

Dette er ikke en individuell konkurranse. 5-kampen er inkluderende og applauderer laginnsats, dette er en meget populær teambuildingaktivitet.
5-kampen foregår i hinderløypa på Helgelandsmoen, under litt spesielle (og hemmelige) omstendigheter. Det er ikke hastighet eller fysisk styrke som garanterer seier, men evne til å samarbeide og å finne kreative løsninger på diverse problemer, men litt fart er det også. Arrangeres i samarbeid med General Hotell, og kan kombineres med servering derfra.

Ta kontakt for en detaljert beskrivelse! Vi holder nemlig noe av innholdet hemmelig, slik at alle stiller likt ved start...

Tid: 1 – 2 timer