Paintball

Det er flere måter å spille paintball på, avhengig av gruppens størrelse og hvilken intensitet dere vil ha på spillet. Våre voksne instruktører veileder dere underveis, og er tilgjengelig under hele spillet.

Vi har en flott skogsbane, og vi kan love dere en uforglemmelig opplevelse!

Pris

Vår grunnpakke koster 150,- I pakken får dere opplæring, heldekkende maske, halsbeskytter og 200 baller.

De som er litt løse på avtrekkeren kan kjøpe vår Rambopakke, i den får dere heldekkende maske, halsbeskytter og hele 2 000 baller, pris 600,-

Ekstra baller kan kjøpes ved banen. Se vår prisliste.

Hva er paintball

Paintball blir spilt i over 40 land av millioner kvinner og menn. Sporten paintball er i ferd med å bli kjent som en av de mest spennende utendørs aktivitetene man kan delta på.

Selve malingsballen er en rund gelatinkapsel med vannoppløselig maling inne i seg. Malingen er ikke giftig, og den er biologisk nedbrytbar. Ved hjelp av luft skyter man ballene ut av paintballbørsa.

Paintball er en meget sikker sport, og vi er nøye med at sikkerhetsregleneblir fulgt. Paintball er utfordrende og spennende, men mest av alt morsomt. Bli med oss og MAL EN VENN!

Sikkerhet

Før dere får spille på banen må dere være med på en sikkerhetsgjennomgang. Her blir spillets regler forklart, og vi går igjennom sikker bruk av paintballbørsa. Det er viktig at alle fullt ut forstår reglene før spillet kan startes. Dere kan lese våre sikkerhetsregler her

Det er ikke lov å innta alkohol før og under spillet. Deltagere som har drukket vil bli bortvist. Ved banen er det mulig å kjøpe mineralvann.

Du må være 18 år for å spille. Personer mellom 16 og 18 år kan delta dersom foresatte skriftlig samtykker til dette. Det er ingen unntak fra denne regelen. Skjema som du må fylle ut finner du her.

Hva skal jeg ha på meg?

Inkludert i vår grunnpakke er heldekkende vernemaske og halsbeskytter. På beina holder det som regel med joggesko, men i fuktige perioder anbefaler vi gummistøvler eller fjellsko. Ha på deg klær som tåler at du ruller et par runder i skaugen, mange bruker sin kjære grilldress (har den litt grelle og lett synlige farger er dette til stor glede for motspillerne…).

Kjeledress, gummistøvler og hansker kan leies av oss, se prisliste.